Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Σας έχουμε εξοφλήσει κύριοι με το παραπάνω για το ότι κάποτε ...πολεμήσατε για την Ελλάδα!!



Zoύμε κοσμοϊστορικές στιγμές νομίζω...
Δεν έχει ξαναγίνει φαντάζομαι να λάβει χώρα παρέλαση χωρίς επισήμους...
Δεν έχει ξαναγίνει πολιτικοί να μην τολμούν να βγουν στον κόσμο και να δέχονται φτύσιμο, βρίσιμο και αυγά και ντομάτες ιπτάμενες!
Και το χειρότερο δεν έχει ξαναγίνει να γίνονται πολιτικοί άνδρες σκουπίδια και ρόμπες ξεκούμπωτες και να επιμένουν να παριστάνουν τους υπουργούς και τους προέδρους!
Μα τόσο τυφλωμένοι είναι; ή μάλλον όχι δεν είναι τύφλωση. Είναι το έσχατο σημείο της αναξιοπρέπειας και της διαφθοράς της ανθρώπινης φύσης, στο οποίο οδηγήθηκαν όλοι αυτοί που έκαναν στόχο τους να αναγάγουν σε αξία την αρπαχτή και την κλεψιά πάσης φύσεως και να εκθρέψουν με περισσή φροντίδα κάθε μικρό ή μεγάλο απατεωνίσκο και κλέφτη!
Και πάντα με την αγαστή συνεργασία της συνυπαίτιας τρίτης εξουσίας τους, της Δικαιοσύνης.
Γιατί δυστυχώς αποδεικνύεται ότι μόνο "στο Βερολίνο υπάρχουν δικαστές", που τόλμησαν σήμερα να ακυρώσουν τις χθεσινές ενέργειες της Μέρκελ!!
Ενώ στην Αθήνα οι δικαστές μας, αντί να ελέγχουν τις άλλες δύο εξουσίες και να διασφαλίζουν την αληθινή δημοκρατία, απεργούν σαν τους τελευταίους δημόσιους υπαλληλίσκους που "μυξοκλαίνε για τις μισθολογικές τους περικοπές" και αγωνίζονται για την εξαίρεσή τους από τα απάνθρωπα μέτρα που οι άλλες δύο εξουσίες πήραν για το λαό...

Είναι όλοι τους γελοίοι όσο δεν φανταζόμασταν! Δείτε τους γδυτούς να παριστάνουν τους ντυμένους!
Ο κ. Παπούλιας μίλησε για μια μικρή μειοψηφία που δεν τον άφησε λέει να παρακολουθήσει την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων...  Καλά θεωρούν ακόμη τους εαυτούς τους επίσημους;
Ξέχασαν ότι την επισημότητά τους την αντλούν από το λαό! αυτός τους την έδωσε αυτός τους την παίρνει!
Και τα μιλιούνια του κόσμου που πειθαρχημένα μετά την εκδίωξη του Προέδρου της Δημοκρατίας παρακολούθησαν την παρέλαση ακόμη και του Ελληνικού Στρατού, αυτοί τα βλέπουν για μειοψηφίες.
Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο στραβοί οι άνθρωποι... απλά θεωρούν εμάς στραβούς επειδή τους ανεχτήκαμε τόσα χρόνια να μας οδηγούν στην καταστροφή.
Όμως όπως κ. Βενιζέλο είπατε κι εσείς μάλλον το βαρέλι βρήκε τον πάτο του! Οι Έλληνες αφυπνίστηκαν και είδαν πόσο γελοίοι και ανάξιοι είστε! απαξιωθήκατε όλοι και γίνατε μπουραντάδες στους νεογερμανοναζί.
Τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... δεν το προλαβαίνετε και δεν πρέπει να προλάβετε ούτε να φύγετε. Πρέπει να λογοδοτήσετε στο λαό και θα γίνει! 
Δεν μπορείτε κύριοι να κλαίτε μισοκακόμοιρα για τα πάθη και τις θυσίες του λαού όταν εσείς απολαμβάνετε αυτά που όλοι μαζί τα ...φάγατε!!! Γιατί αν δεν τα φάγατε όλοι μαζί θα μας είχατε πει ποιοί τα έφαγαν! Και δεν θα δίνατε στη δημοσιότητα λίστες πτωχευμένων και πεθαμένων προ πολλού φοροφυγάδων ενώ τη λίστα των αληθινών και σήμερα ακόμη φοροδιαφευγόντων τη δίνετε  στη Βουλή, δηλαδή στο συνάφι σας για να το δουν οι βολευτές μας ..."εμπιστευτικά".
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!!
κ. Παπούλια δεν δικαιούστε να μιλάτε για θυσίες εσείς και να συμπεριλαμβάνετε  τον εαυτό σας ανάμεσα στο χειμαζόμενο, από τα προδοτικά σας, σχέδια λαό! 
Όχι κ. Παπούλια, δεν πήρατε το μήνυμα! δεν δικαιούστε να μιλάτε για θυσίες εσείς και όλο το πολιτικό συνάφι που μέχρι σήμερα με την αδιάφορη και απαθή στάση σας στηρίζετε! 
Με ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ, και με δεκάδες φρουρούς πληρωμένους με δημόσιο χρήμα, να σας φυλάνε, δεν μπορείτε να συγκαταλέγεστε ανάμεσα σ' αυτούς που σήμερα πληρώνουν με το αίμα τους, όχι την ανόρθωση της Ελλάδας και την ανάστασή της, αλλά την παράδοση της στις ξένες δυνάμεις!
Κι αν κάποτε πολεμήσατε στα 15 σας τους Γερμανούς  νομίζω ότι σας το ξοφλήσαμε και με το παραπάνω τόσα χρόνια με τους υπουργικούς και προεδρικούς χρυσοποίκιλτους θρόνους σας!! 
Και εσάς και όλων των άλλων αντιστασιακών της τσέπης τους!
Μη ξεχνάτε άλλωστε ο  λαός λέει: "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα"!
Ήταν συγκλονιστική η σημερινή μέρα... 
Το χρέος προς τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού αποδόθηκε κανονικά. 
Απομακρύνθηκαν απλά εκείνοι που μια ζωή προδίδουν τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού. 
Την εξέδρα των επισήμων κατέλαβε ο ίδιος ο λαός, ενώπιον του οποίου και έγινε η παρέλαση...

Καιρός ήταν πια να αποκατασταθούν τα πρόσωπα και τα πράγματα στη σωστή τους θέση...

2 σχόλια:

  1. ΝΕΟ 1821: στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ να βγάλουμε αντικατοχική βουλή με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Aνώνυμε
    Μακάρι!! Αν το καταφέρουμε αυτό....
    Η οργάνωση λείπει από τον κόσμο, γιατί βλέπεις όλοι αυτοί που θα έπρεπε από τα αριστερά να είναι δίπλα του είναι απέναντί του.Φάνηκαν τελικά όλοι πόσο συστημικοί είναι και τι παιχνίδι μας έπαιζαν όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή