Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ποιες εταιρείες πωλούν μεταλλαγμένο γάλα ως και 90%

Από Αχόρταγο

μεταλλαγμενο, γαλα, πωλουν, εταιρειες
« Ποιες εταιρείες πωλούν μεταλλαγμένο γάλα ως και 90% »
Ποιες εταιρείες φέρονται να πωλούν μεταλλαγμένο γάλα; Tι ζωοτροφές χρησιμοποιούν που είναι μέχρι και 90% θετικές στα μεταλλαγμένα;

Οι εταιρείες γνωστής φίρμας που φέρονται να πωλούν μεταλλαγμένο γάλα είναι η ΔΕΛΤΑ, ο ΟΛΥΜΠΟΣ, η ΜΕΒΓΑΛ και η ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ .

Οι αναλύσεις από την τυχαία δειγματοληψία της Greenpeace, απέδειξαν ότι οι εταιρείες χρησιμοποιούν γάλα από αγελάδες που τρέφονται με μεταλλαγμένες ζωοτροφές και ότι παρά τις πιστοποιήσεις και τους ισχυρισμούς τους, τα μεταλλαγμένα γάλατα μπαίνουν στη διατροφή μας.

Καλούμε τις εταιρείες να αναλάβουν τις ευθύνες που έχουν απέναντι στους καταναλωτές για προϊόντα καθαρά από μεταλλαγμένα.

Και ο μόνος ασφαλής τρόπος για να τελειώνουμε οριστικά με τα μεταλλαγμένα γάλατα, είναι να σταματήσουν οι εταιρείες ζωικών προϊόντων τις εισαγωγές μεταλλαγμένων ζωοτροφών που κοστίζουν περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο και να στραφούν άμεσα στην καλλιέργεια ντόπιας καθαρής ζωοτροφής που θα τονώσει την ανάπτυξη της χώρας και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου