Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο οδοντίατρος που "ξεδόντιασε" τον Άκη

 

Τον αποτελείωσε....

Ο άνθρωπος που από τους κατηγορούμενους για τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου στοχοποιήθηκε ως ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής της offshore εταιρείας Nobilis-μέσω της οποίας έγινε και η αγοραπωλησία του ανακτόρου της Δ.Αρεοπαγίτου- είναι οδοντίατρος και ζει στην Αμερική.....


Ήρθε όμως στην Αθήνα μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, στις 11 Ιουνιου και κατέθεσε για την υπόθεση.

Ο οδοντίατρος ονομάζεται Γεωργουλάκης. Την περασμένη εβδομάδα απολογήθηκε.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr ο κ.Γεωργουλάκης κατέθεσε, όχι μόνο πως δεν είναι ο ιδιοκτήτης και δεν έχει ιδέα για το όσα του καταλογίζουν, αλλά περιέγραψε και την εμπλοκή του με τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου:
"Μου τηλεφώνησε η κ. Φρόσω Λαμπροπούλου-η λογίστρια του πρώην υπουργού που είναι προφυλακισμένη για την υπόθεση-και μου ζήτησε να γίνω αντίκλητος για να εξυπηρετώ την αλληλογραφία του κ. Τσοχατζόπουλου στην Αμερική".

Όμως ο οδοντιάτρος ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτικός: "Η πραγματική διαχειρίστρια και εκπρόσωπος της Nobilis είναι η δικηγόρος κα Τσεκούρα" -έχει ήδη καταθέσει και αφέθηκε ελεύθερη.
Ο κ. Γεωργουλακης είπε επίσης πως δεν γνωρίζει τίποτα για την αγοραπωλησία του ανακτόρου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου: "Μια μέρα μου τηλεφώνησε η κυρία Τσεκούρα και μου είπε ότι το ακίνητο θα μεταβιβαστεί".

Η κατάθεση αυτή φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση Άκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero.gr η κ. Τσεκούρα θα κληθεί εκ νέου να δώσει κατάθεση. Οι γνωρίζοντες τα δικαστικά επιμένουν πως αυτή η κατάθεση επισφράγησε την...προφυλάκισή της.
Αντιθέτως ο κ. Γεωργουλάκης αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους και επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου