Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Αναγκαστικοί δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες από τον Ιούνιο!


 

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5018.html

Μπαίνουμε σε μία ανατριχιαστική εποχή όπως φαίνεται...

Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων θα θεωρούνται σε πέντε μήνες από τώρα... όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με νόμο του Λοβέρδου που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί κυβερνήσεως Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.

Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.

Κύριε Σαμαρά ακόμα να καταργήσετε το νόμο; Τι θέλετε; Όλοι οι Έλληνες να καταλήξουν στα χέρια χασάπηδων με σκοπό το οικονομικό όφελος; Θα παραγγέλνει ένα νεφρό ο γερμανός και θα του στέλνουμε το δικό μας χωρίς καν να μας ρωτήσουν; Πόσο εύκολα θα κρίνεται κάποιος κλινικά νεκρός από τον Ιούνιο; Πάρτε πίσω το νόμο αμέσως διότι διαφορετικά θα θεωρηθείτε συνεργάτες συμμέτοχοι και συναυτουργοί της σφαγής... με ότι συνεπάγεται αυτό.

Υποβάλετε τώρα ΟΛΟΙ αίτηση εξαίρεσης με Υπεύθυνη Δήλωση ότι ΔΕΝ θέλετε να γίνετε Δωρητής οργάνων για να τους σπάσετε τον τσαμπουκά που θέλουν να σας στείλουν με το ζόρι στον χασάπη. 

  ΕΔΩ Η ΔΗΛΩΣΗ (κάνετε κλικ στο σύνδεσμο)


Οἱ δηλώσεις νά ἀποστέλλονται στή διεύθυνση:

 Ἐθνικός Ὀργανισμός Μεταμοσχεύσεων

Τμῆμα Προώθησης Δωρεᾶς Ἱστῶν και Ὀργάνων

Ἀν. Τσόχα 5, 11521 Ἀθήνα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

1. Θά πρέπει νά πιστοποιηθεῖ τό γνήσιο τῆς ὑπογραφῆς σέ Κ.Ε.Π. ἤ σέ Ἀστυνομικό Τμῆμα!

2. Νά βγεῖ φωτοτυπία τῆς δήλωσης καί νά ἐπικυρωθεῖ γιά νά ἔχουν ὁ δηλών ἤ ἡ δηλοῦσα πιστό ἀντίγραφο στήν κατοχή τους!

3. Ἡ δήλωση νά ταχυδρομηθεί ἀπό ΕΛΤΑ ὥστε νά κρατηθεί ἀποδεικτικό ἀποστολῆς, για καλύτερη κατοχύρωση ὅτι ἐστάλη στόν Ε.Ο.Μ. (Ἐθνικός Ὀργανισμός Μεταμοσχεύσεων)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου