Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Στη Βουλή τα ονόματα ! τώρα ησυχάσαμε...


Και τώρα δηλαδή τί περιμένουμε να γίνει; Στη βουλή είναι οι ίδιοι και αλληλοκαλύπτονται! σιγά μη βγει τίποτε... 

 http://attikanea.blogspot.gr/

Τα ψέματα τελείωσαν. Οι αποκαλύψεις της «Ζούγκλας» και του «Κίτρινου Τύπου» για τις διαδρομές μαύρου πολιτικού χρήματος έφτασαν στη Βουλή.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αυτόπτης μάρτυρας των όσων διαδραματίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με τη μαφία των «νταβατζήδων» να δωροδοκεί υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, παρέθεσαν όλα τα στοιχεία και τα ονόματα των πρωταγωνιστών στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση για το θέμα και τάχθηκε υπέρ της εισαγγελικής διερεύνησης της υπόθεσης.

(Mε τον καταγγέλλοντα στη Βουλή)

Αύριο, τα στοιχεία θα κατατεθούν στην Εισαγγελία, η οποία από την πρώτη στιγμή παρενέβη και θα ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση-φωτιά.

Η εβδομάδα θα είναι καθοριστική και αναμένεται με ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο η Πολιτεία θα χειριστεί τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων, όσον αφορά το μαύρο πολιτικό χρήμα που έρρεε στα Υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ, Μεταφορών, Εργασίας και Άμυνας.

Οι καταγγελίες του αυτόπτη μάρτυρα που φιλοξενήθηκε στις εκπομπές «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αναστάτωσαν ήδη τον πυρήνα του συστήματος που εξέθρεψε τα φαινόμενα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου