Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Οι αποδοκιμασίες στη γλάστρα της "δημοκρατίας" έφεραν συλλήψεις

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που προβάλλεται από τα έντυπα των νταβατζήδων το γιουχάισμα του Κάρολου Παπούλια στη Χαλκίδα, χθες. Επικεντρώνονται όχι στο γεγονός της αγανάκτησης και οργής του λαού απέναντι στο διαπλεκόμενο και παραπαίον κράτος, που θεσμικά ηγείται από τον διακοσμητικό και πειθήνιο πρόεδρό του, αλλά στην "τιμωρία" που αναμένει τους Έλληνες που τόλμησαν να τον αποδοκιμάσουν.
Έτσι διαβάζουμε με τίτλο:
Σχηματίστηκε δικογραφία
Πέντε συλλήψεις για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Κάρολου Παπούλια!!
πως, Έξι άτομα -τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες- προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για το περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων, όταν συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια.

Έξι άτομα -τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες- προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για το περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων, όταν συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια.

Από τους προσαχθέντες, πέντε τελικά συνελήφθησαν -τρεις γυναίκες και δύο άνδρες- οι οποίοι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για προσβολή κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όσο κι αν το προσπαθήσουν τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, οι παλιοφυλλάδες της διαφθοράς και οι πόρνες της πολιτικής δεν θα καταφέρουν να κάμψουν την αγωνιστικότητα του λαού με απειλές και επίδειξη μέτρων καταστολής. Οι προσαγωγές και οι συλλήψεις ατσαλώνουν περισσότερο τον αγώνα των πολιτών που θα συνεχίσουν μέχρι να διαλύσουν πλήρως το σάπιο οικοδόμημα της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου