Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Λεφτά υπάρχουν!! Βοηθός σερβιτόρου στα ΕΛ.ΠΕ. με μισθό 4.518 Ευρώ!!

Στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  της Κυριακής διαβάσαμε τα παρακάτω:

 
κάντε κλικ στις φωτο για να διαβάσετε

Και όλα αυτά ενώ ο Παπαϊωάννου αρνήθηκε την ψήφιση της πρότασης των 90 βουλευτών για την άρση του απορρήτου στο πόθεν έσχες των βουλευτών, ενώ φιλοδοξεί να ψηφίσει νόμο για την άρση του απορρήτου των ανώνυμων ιστολογίων.
Και όλα αυτά ενώ τα δισεκατομμύρια της Ελβετίας ακόμη περιμένουν την ...κίνηση από την ελληνική κυβέρνηση για να διερευνηθούν...
Και όλα αυτά ενώ ακόμη συνεχίζεται η εκκροή ρευστού χρήματος από την Ελλάδα στις Ελβετικές τράπεζες που δημιούργησαν ειδικά τμήματα με επί πλέον προσωπικό για να εξυπηρετήσουν τους έχοντες και κατέχοντες Έλληνες πελάτες ...
Και όλα αυτά ενώ κουρεύονται όλα τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων με συνέπεια την κατάργηση πλέον των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ και τη μείωση της κύριας σύνταξης στα όρια του φιλοδωρήματος (σημειωτέον ότι οι κρατήσεις γι' αυτά έγιναν και γίνονται ακόμη από τους εργαζόμενους!!) 
Και όλα αυτά ενώ μάλλον συζητιέται να μη κουρεύονται τα ομόλογα των ΔΕΚΟ, δηλαδή των ΕΑΣ, ΟΑΣΑ, ΟΤΕ!!!
Και όλα αυτά ενώ  ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι 16 κατηγορούμενοι στην πρώτη δίκη για αγορά μη δομημένων ομολόγων από ασφαλιστικά ταμεία, την περίοδο 2001 έως και 2007.

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ: Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ!!
Και τώρα μάλιστα και με τις ευλογίες των Γερμανών που ... κάνουν τα στραβά μάτια για να μη δυσαρεστήσουν τους ρουφιάνους εντολοδόχους τους!
Αυτά υπόψη αυτών που ακόμα επιμένουν να ονειροπολούν ότι τα μαφιόζικα καθίκια που μας κυβερνούν θέλουν να "μας σώσουν"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου