Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ζούμε έναν απίστευτο παραλογισμό!!

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ -


  Ζούμε έναν απίστευτο παραλογισμό
Η πρώτη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί άνοιξαν το χορό βάζοντας ένα πρωτοφανές δίλλημα. Ή παίρνουμε αυτά που διεκδικούμε ή ψάξτε για ελικόπτερο διαφυγής γιατί θα κάνουμε λευκή απεργία το Σ/Κ.
 Πανικόβλητη η κυβέρνηση έσπευσε πριν καν ολοκληρωθεί η συγκέντρωση να κάνει αποδεκτά τα αιτήματα. 
 Έτσι τις επόμενες ημέρες μπορούμε άνετα να παρακολουθήσουμε τα ένστολα παιδιά του λαού να τσακίζουν στο ξύλο όποιον τους γυαλίσει αλλά και να πνίγουν την πόλη στα χημικά. Το προεξόφλησε ο κ Κοκκολάκης σήμερα το πρωί στην ΝΕΤ.  Ανέλαβε να συνετίσει και όλο τον Ελληνικό λαό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Να σκεφτούν λέει οι διαδηλωτές την οικονομική συγκυρία και να σταθούν στο πλάι  της κυβέρνησης».

 Και ενώ η πόλη κατακλύζεται από διαδηλωτές, ένα email πάγωσε τα γελάκια του ΓΑΠ προς τους διαδηλωτές. Ο Η.Μόσιαλος βγήκε στα κανάλια με κομμένα φτερά. Η πορεία των αγορών του ΧΑ αλλά και οι εκτιμήσεις του bloοberg τον είχανε εμφανώς ζεματίσει.

  Ο Λοβέρδοςμε τη σιγουριά του Κνίτη που δεν κρύβει μέσα του  επανέλαβε τα περί ενός εκ. δημοσίων που ταλαιπωρούν δέκα. - Κάποιος πρέπει να του πει για τα 2 εκ, πασόκων που ταλαιπωρούν τα άλλα 9 -.
Έλαβε και τα εύσημα από τον Άδωνι «ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Κ.ΛΟΒΕΡΔΟΥ» είπε σε τηλεοπτικό μήνυμα ο ελλαδέμπορας.
  Το κνίτικο παρελθόν του Λοβέρδου βρήκε δικαίωση στις αγκαλιές του ΛΑΟΣ. ...
 Η Ελλάδα ασχολείται με τη λίστα των «φοροφυγάδων», μέσα στις γκρίζες μέρες που περνάμε γλύκανε το χαμόγελο στους Έλληνες. Θυμήθηκαν το ΜΙΝΙΟΝ την ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ το ΑΚΡΟΝ ΙΛΙΟΝ ΚΡΥΣΤΑΛ  τον ΚΑΡΟΛΟ ΦΙΞ την ΥΦΑΣΜΑΤΕΞ ΑΕ – ξερετε αυτή που μετά έγινε ΔΕΛΒΗΣ ΘΥΓΑΤΗΡ ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ στην «κόρη μου η σοσιαλίστρια» -
  Όταν θυμάσαι τα παιδικά σου χρόνια, τα συναισθήματα είναι γενικά ευχάριστα.
 
Σήμερα στην Ελλάδα αν ανοίξεις κανάλι εφημερίδα blog ράδιο ή γενικά συζήτηση θα ακούσεις καταγγελίες για λεφτά που τρώνε ΤΩΡΑ!!.
 Η συνέχεια ΕΔΩ
 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου