Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ …


Aπό το Λαϊκό Κίνημα

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ … 
(γράφει ο Δημ. Καραμήτσας) 

Το Λαϊκό Κίνημα, το κίνημά μας είχε προβλέψει όσα συνέβησαν.
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου είχαμε γράψει :
«Είναι βέβαιο ότι οι τραπεζίτες ελέγχουν ακόμα την πολιτική ζωή του τόπου και τους ανίκανους πολιτικούς των περισσοτέρων κομμάτων. Σε πολλά από τα μέλη του κινήματος υπάρχει εδραία πεποίθηση ή έστω εκτίμηση ότι κάποιοι τραπεζίτες θα επιδιώξουν, θα απειλήσουν με πολιτική αποσταθεροποίηση την χώρα για να επιτύχουν τα σχέδιά τους. Το προβλέπουμε και καλούμε όλους τους σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες σε εγρήγορση.
            Προειδοποιούμε τους πάντες για τον κίνδυνο νέας εθνικής προδοσίας προκειμένου να εξυπηρετηθούν στενά οικονομίστικα συμφέροντα και όχι ο ελληνικός λαός.» 
Δεν κάνουμε προφητείες, απλά στηριζόμαστε στην μελέτη του αντιπάλου, στην γνώση και την ανάλυση. Γνωρίζουμε τις επιδιώξεις, τους σκοπούς και τις δυνατότητές τους και μπορούμε να προβλέψουμε τις κινήσεις τους.
Περίμεναν ένα σύνθημα, μια αφορμή και εάν δεν τους την έδινε ο Γιωργάκης, θα την έβρισκαν από μόνοι τους, θα την δημιουργούσαν.
Κάποιοι συμβούλευσαν τον Παπανδρέου, να παίξει το χαρτί του δημοψηφίσματος. Θα ήταν σοφή κίνηση εάν γινόταν βάσει σχεδίου. Θα μόχλευε την τιμή των ελληνικών ομολόγων πολύ προς τα κάτω στην δευτερογενή αγορά. Με μία σωστή αλληλουχία κινήσεων και ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δράσης, με 30δις θα μπορούσε να εξαγοραστεί – επαναγοραστεί από το δημόσιο όλο το ελληνικό δημόσιο χρέος, όλα τα ομόλογα που κυκλοφορούν ή τα περισσότερα από αυτά. Ο χρέος θα γινόταν καπνός … . Το κούρεμα και η προς τα κάτω μόχλευση είναι σαφές ότι θα έθιγε βάναυσα τους κερδοσκόπους κατόχους των ελληνικών ομολόγων δηλ. κατά βάση τους τραπεζίτες. Αυτοί οι τελευταίοι έχουν στην Ελλάδα την μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα, τουλάχιστον 180 βουλευτές σχετίζονται με τις τράπεζες. Ηταν αναμενόμενο να αντιδράσουν και αντέδρασαν, όπως προβλέψαμε.

Είναι βέβαιο όμως πως καμία εξέλιξη δεν θα υπάρξει χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Αμερικανικού παράγοντα. Εάν δεν πει η πρεσβεία το ΟΚ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή. Αυτό αναμένουν τώρα, την έγκριση των κεντρικών της αποικίας. Οποιος επιλεγεί θα πρέπει να είναι δικός τους άνθρωπος και για να μην υπάρχει πρόβλημα φαβορί είναι τραπεζίτες ή καλύτερα «τραπεζάνθρωποι» … .
Σύντροφοι, φίλοι, αδελφοί Ελληνες και Ελληνίδες ό,τι προκύψει δεν θα είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή σωτηρίας, θα είναι κυβέρνηση ενότητας και διάσωσης των τραπεζιτών και του «πολιτικού κόσμου», των πολιτικών υπαλλήλων τους.
Μην εξαπατηθεί λοιπόν κανένας, τα συμφέροντά τους είναι διαμετρικά αντίθετα με τα συμφέροντα της πατρίδας, με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου